Σχετικά με μας

Η εταιρεία EXCEL δραστηριοποιείται από το 2010 στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου – ατμίσματος και στο κατάστημά μας στο Ηράκλειο Κρήτης, στόχος μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας προϊόντα που θα τους ευχαριστήσουν, όχι μόνο άμεσα, αλλά και σε βάθος χρόνου. Επειδή ο πελάτης έχει διάφορες ανάγκες και απαιτήσεις, συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες, ώστε να τον ικανοποιήσουμε.

Σε ένα χαλαρό περιβάλλον, σας περιμένουμε για να δοκιμάσετε και να βρούμε μαζί ποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο (συσκευή) και ποιο υγρό αναπλήρωσης είναι ιδανικό για εσάς. Στην Excel Cig πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και θέλουμε να τον εξυπηρετήσουμε ανάλογα.

Ασχολούμαστε ΜΟΝΟ με προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου, άρα και η εξειδίκευσή μας είναι δεδομένη. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες ελληνικές και ξένες εταιρείες ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης, ώστε να προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία και τις πιο σωστές τιμές.

Γι’ αυτό, ευχαριστούμε τους πελάτες μας που συνεχώς επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας και μας επιτρέπουν να στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά, ενισχύοντας όλο και περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει.

Σας ευχαριστούμε,

Η ομάδα του Excel Vape

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να μπείτε στην ιστοσελίδα

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙ

15% Off

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
New Comers Discount GR

Είστε άνω των 18 ετών;

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να μπείτε στην ιστοσελίδα